Min egen Lassie

Sitter med bärbara datorn i sängen med världens mysigaste sängvärmare tätt intill. I helgen började vi tapetsera köket och sovrummet, varav det sistnämna ännu inte är helt färdigt, så arbetsrummet med dess bäddsoffa får tjänstgöra som tillfälligt sovrum. Och nu är det ju som så, att just den soffan får Guldus vara i... Alltså var det ganska självklart att han även får vara i den när den är utbäddad till säng!

Vaknade upp tidigt igår och mådde pyton, hade visst åkt på vinterns otrevligaste sjukdom, som i alla fall större delen av luleås befolkning verkar ha drabbats av dom senaste veckorna... Stort tack till världens bästa mamma som kom med coca cola och vätskeersättning till sin utslagna dotter, och i samma veva tog ut en piggelin till Guldklimp på välbehövlig promenad!

Idag har jag och Guldus bara tagit det lugnt, legat i sängen och kollat på Lassie-filmer. Samvetet gör lite ont, för jag vet att han helst skulle vilja vara ute och springa, men det är fantastiskt hur anpassningsbara dom små liven är. Okej, matte är sjuk, då är det bara att gilla läget och agera sängvärmare!


Guldus roar förresten sig själv ganska bra mellan varven, till exempel genom att bära runt på sin älskade Råttis. Det är drygt ett år sen vi köpte Råttis på IKEA, det är fantastiskt att den ännu är hel med tanke på hur ofta Guldus leker/bär/skakar den...











Nej, tänk om man skulle luta sig tillbaka framför ännu en Lassie-film... Nu med gott samvete, då husse kommit hem från jobbet och kan aktivera liten busklimp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0