God Jul!




Julklapp


En julklapp kan vara ett sätt att säga: "-Jag vill vara din vän"




Att ge en julklapp till någon man tycker om, kan vara ett sätt att säga att man menar väl, även om det kanske inte alltid blir rätt




Sen är det bara att hålla tassarna för att den som får julklappen blir glad för den (och kommer ihåg att läsa på etiketten vem presenten är ifrån)


Fjärde advent




Snön ligger vit på taken, endast Guldus är vaken...




Tredje advent




Tre klara lågor i juletid
skänker oss inre värme och frid




Andra advent



Andra ljuset vi nu har tänt
myser och önskar en fridfull advent


Vinterstugan





Idag har vi varit till stugan för lite frisk luft och frihet. Guldbusen var busigare än någonsin, trots (eller på grund av?) att jag och mamma tog med honom dit i förrgår på en härlig skogspromenad. Oavsett anledning var han i alla fall helt tokig idag och även extremt odygdig. Han retades, förstod inga kommandon, knuffades, gruffades och gjorde sitt bästa för att irritera sin kära matte och husse. När man satte sig på huk med kameran för att föreviga hans busande så kom han i full fart och skallade kameran hela tiden. Våra tappra försök att få honom att stå fint och posera avbröts varje gång av att han tjuvade åt sig belöningen (som för dagen var köttbullar) för att sedan springa iväg. Ibland är det tur för honom att han är så söt, världens bästaste hund, och att vi älskar honom - just som den busunge han är! 



Lyckades få honom att fokusera på köttbullen vid ett enda tillfälle...



Snöklimpen



Man får passa på att fota när han frivilligt står still



Spanar på ett par skidåkare som passerade i närheten


RSS 2.0