Nytt år

Idag fyller guldklimpen och hans syskon 9 månader, och är alltså numera juniorer!
(i utställningssammanhang, jag kommer givetvis fortsätta kalla honom valpen min...)
Vi var och köpte en härlig oxsena och ett enormt oxben för att fira honom, bilder på dessa kommer när vi får igång någon av våra kameror.

Julen firades i Övertorneå, riktigt mysigt var det, om än på tok för kallt för både mig och klimpen. Guldus fick fina julklappar och så smakade han en hel del julmat... Ambitionen vi hade i början, att han inte skulle få människomat i köket, har vi lagt ner. Nu går gränsen vid att han inte får smaka något om han sitter vid matbordet och skäller... Hm.
   Nyår firade vi här i stan, var hos Oskar och Sandra med hundar, riktigt trevlig kväll! Var spännande att se vad Guldus skulle tycka om smällare och raketer, var ju hans första nyår, men han kunde inte ha brytt sig mindre. Det slutade med att vi var ute och lekte, inne i stan, på tolvslaget!




Innan jul var vi och hälsade på Ann-Sofie och grabbarna, en mysig kväll med mycket människoprat och hundbus. Stackars Schack och Kisen tycker nog att Guldus och Texas är ofattbart barnsliga och jobbiga, och jag är väl nästan böjd att hålla med... Men det är kul att Guldus har en kompis i Texas, och dom är så söta när dom busar ihop att man inte kan låta bli att vara framme med kameran!



Schack försöker sova, svårt när vilddjuren brottas... Skåda Texas imponerande tandrad!



Hur kan våra små snälla myshundar se så onda ut på bild?! (Guldus till vänster på bilden, Texas till höger)



Mysigt när pälsen lockar sig av allt sickel...





Guldus spanar in katten Luna. Han tycker att katter är jättespännande, och verkar inte förstå varför dom inte vill leka med honom...




Luna ser lagomt förtjust ut...




Sen åkte Guldus upp på trimbordet, man måste ju passa på när det finns ett sådant. Det piffades och puffades en del, och resultatet blev en stilig pojke!



Visst är kragen mysig?



Grabben sitter stadigt på trimbordet. Jag skulle gärna ha ett sånt här hemma, men då blir det till att spara ett tag först...



Gott nytt (hund)år!

Kommentarer
Postat av: "momo" å "moffa"

Hej Prinsen! Saknade faktiskt ett inlägg från jul och nyår, men matte är nog lite lat ;-). Måste ju gratta dig på 9-månadersdagen. Vi var faktiskt förbi för att hälsa på dig, men då var matte å husse på "storhedenshopping". Kram på dig!

2010-01-02 @ 21:31:34
Postat av: Ann-Sofie

Asch, ulltussen Texas är ju en riktig badboy så bilderna speglar honom väl! :-) Det blev bra bilder, gillar den på Guldus och Luna, snacka om respekt ;-)

2010-01-03 @ 13:11:12
URL: http://collieforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0