Kalix

Har haft fullt upp i helgen, härligt! I fredags for vi till Kalix, sov hos Jannes kusin. Steg upp på lördag morgon och for till Brudholmen, där Heidi från Privat Collies var med fem små underverk till valpar. Farligt att träffa sötnosar, måste påminna sig om att dom snabbt blir stora, och att vi har nog fullt upp med bara Guldus nu! Efter detta bar det av mot ishallen för inofficiell utställning, vi var ett helt gäng. Sanna och Peter med Nelly, Maria med Zenna och Soya (och Zmilla som sällskap), och så Heidi.
Var som vanligt väldigt trevligt att umgås, har ju nästan börjat bli det nya helgnöjet att fara på utställning! Fick bra med tips och hjälp att snygga till Guldus av både Maria och Heidi, tackar för det!





Så hur gick utställningen då? Ja, domaren tyckte att Guldus var jättefin, sa ungefär att om han bara uppför sig kan han gå riktigt långt. Men då var det ju detta med att uppföra sig... Ni skulle ha sett hur det såg ut när det var dags för BIR/BIM (Bäst I Rasen/Bäst I Motsatt kön). En hormonstinn Guldus ställdes mot Nelly som var mitt i sitt löp. Domaren sa att både Guldus och Nelly var väldigt fina, att han tyckte aningen bättre om Guldus, men på grund av uppförande fick Guldus bli BIM. Grattis Sanna och Nelly till BIR, ni var båda jätteduktiga!
Guldus hade tankarna på annat håll (Nellys) hela dagen, så efter omstädigheterna är jag ändå nöjd.


Guldus kritik: Vackert huvud och uttryck. Korrekta öron, ögon och bett. Vacker hals och överlinje. Mycket bra proportioner höjd och längd. Rör sig bra. Behöver ringträning.


Nu blir det ju handlerkurs i april och så ska Guldus få bygga på lite muskler, sen ska vi visa vad vi går för!



Typiskt att han skulle flytta ena framtassen, annars hade det varit en väldigt fin bild.



Sen måste jag ju visa några bilder jag tog på valparna, dom var så oerhört söta... Klicka in på Privat Collies för att se fler.








Kommentarer
Postat av: Gunnel Strömberg

Vilken Guldklimp Du är och gamla matte som glömt bort att du skulle vara på utställning i helgen. Ja, men du och matte fixar ju det så bra utan mig. Det är jobbigt med hormon kickar, men snart så blir dom väl lite mindre starka eller att du kan behärska dig, så då går allt bättre och du kommer att sköta dig i ringen. Kram

2010-03-29 @ 17:17:12
URL: http://www.kenneleurotop.se
Postat av: Linnea

Hördu... har du färgat håret eller ljuger bilden?

2010-03-30 @ 22:43:27
URL: http://linnch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0