Nat. utställning Piteå BHK

Idag har vi varit i Piteå på utställning, var riktigt trevligt, trots att jag ställde en urfälld och trotsig hund med ett lätt öra... Dagens resultat blev 1 i kvalité och bästa juniorhane, fick dock inte tävla vidare på grund av sitt öra, men det är som det är.

Kritiken: Mycket tilltalande juniorhane med bra proportioner. Något slarvigt högeröra. Välformat huvud med bra uttryck och könsprägel. Tänder och bett ua. Bra hals och rygg. Välvinklad. Tillräcklig bröstkorg. Utmärkta ben och tassar. Rör sig med bra steg och spänst. Något lös i fronten. Utmärkt päls, färg och tecken. Öppen och trevlig.

Den kritiken kan man ju inte klaga på, jag är riktigt nöjd faktiskt! Ännu nöjdare är nog Ann-Sofie, hennes Kisen placerade sig som andra bästa hane och tog sitt första CERT. Grattis!!



Ställer upp framför domaren. Dom hotfulla molnen till trots, bjöds det på lite solsken.


Malmen BK nästa helg blir sista utställningen i juniorklass, sen går lillklimpen och blir unghund istället. Hur det blir med ställandet resten av sommaren är lite beroende på hur mycket pengar jag har och hur mycket päls Guldus har... Ja vi får se. Det är ju så trevligt att vara på utställning, att jag troligen kommer att vara på alla ändå. Då är bara frågan om det blir med eller utan hund!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Tack ska du ha för grattiset! Det var inte så pjåkig kritik från domarn, bästa juniorhane är kanon, grattis till er också :-) Det där med ETT mindre vackert öra känner jag igen, kostade Schack ett CK (och ev bh-placering) förra året i umeå... Det är inte lätt när det är för lätt ;-)

2010-06-06 @ 16:52:28
URL: http://collieforever.blogg.se/
Postat av: Sanna

Grattis! Bra krtik och bästa juniorhane mycker bra! Så ni kommer nu i helgen till gällivare också, vad roligt!! så ses vi då :)

2010-06-07 @ 11:45:21
URL: http://nellyblackzuprema.blogg.se/
Postat av: Maria

Grattis till klassvinst! Fin kritik fick han också, synd med nyckfullt öra. På bilden ser det helt perfekt ut :)

2010-06-08 @ 22:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0