Härlig helg i Gällivare

Nu är det på tiden att uppdatera bloggen, kom hem från Gällivare i måndags och har haft fullt upp sen dess! Det var en härlig helg - tack Gunnel för mat, boende och trevligt sällskap! Och vi hann med mycket på några få dagar...



Guldus och Evita har busat en hel del i helgen


I lördags var det utställning på Malmen BK, domare August de Wilde. Guldus fick sitt första CK och blev sen andra bästa hane. Äntligen! Guldus kritik:

Good in size and proportion. Very good coat in texture and length. Friendly temperament. Typical head with good ears. Good neck, straight topline. Good brisket and belly. Good angulation. Moving free with horisontal tail-carrige.

Det var inte mycket att klaga på där! Bästa hane blev Ann-Sofies Kisen, som plockade certet andra helgen i rad, bra jobbat! Och sen var det dags för tikarna, då var det brudholmens som hade framgångar; unga Zenna plockade inte bara sitt andra cert, utan blev även Best In Show! Mamma Zoya blev BIS1 i bruksklass och syster Nelly blev andra bästa juniortik med HP. Vilken dag, va!


Guldus syster Nala med mattar från Narken kom till Gällivare och kollade på utställningen, jätteroligt att träffas! Trevligt folk med trevlig hund, hoppas att vi kan fara på utställningar tillsammans i framtiden. När vi är upp till Övertorneå (Janne är därifrån) får vi se till att hälsa på i Narken någon gång, är ju inte så långt bort, tycker jag i alla fall...



Guldus pussar snygga syrran



Vacker flicka (visst är dom lika varandra?!)



På söndag for vi till Kiruna där vi hälsade på Eros, ännu ett kullsyskon. Han var en stor och mysig grabb, och även han hade en väldigt trevlig familj!



Guldus, Evita och Eros (ej att förväxla med Evitas bror som också heter Eros...) Det var riktigt svårt att så dom att sitta still bredvid varandra, det här var den bästa bilden!



"Vad är du för en?" - brorsorna nosar på varandra, Guldus till vänster



Kommentarer
Postat av: Elin G

Det låter som en riktigt fin helg :) Och vad kul att det gick så bra för Guldus på utställningen!!

2010-06-17 @ 22:31:38
URL: http://eling.webblogg.se/
Postat av: Gunnel Strömberg

Det var en trevlig helg och roligt för mig att träffa tre av mina valpar. Glada och trevliga är de alla, mycket sociala.

Vi syns till Midnattsols utställningen.

2010-06-17 @ 23:18:54
URL: http://www.kenneleurotop.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0