Spår

Idag trotsade jag och Ann-Sofie det gråa vädret och for ut i skogen för att spåra. Tack vare det ihärdiga regnandet har vi ju ingen snö här, då får man ju passa på att spåra ett tag till! Guldus fick gå två spår, och klarade dom helt okej. Han är lite virrig tycker jag, men han hittade alla apporter och plockade upp hälften, så man får väl inte klaga. Efter det körde vi ett spontant matte-sök för motivationens skull, roligt att bli hittad av en busig guldklimp!
   Efter spårandet tänkte vi att det skulle vara roligt att ta några bilder på grabbarna, mysigt att fota dom i skogen. Det är ju dock något som kräver enormt tålamod, titta bara...


















Ja, bilderna blev ju inte dom bästa, men det var ju inte för att fota vi var där. Imorgon blir det skogspromenad för oss, skönt för klimpen att få springa lös, det är han inte bortskämd med här i stan.


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Det är ju samtidigt lite roligt med kort som inte alltid är perfekta heller, de säger oftast mer :-) Jag lånar det sista kortet till bloggen, tycker den blev riktigt fin. Ses imorgon!

2009-11-24 @ 22:53:54
URL: http://collieforever.blogg.se/
Postat av: Elin G

sista bilden var ju jättefin! fint med träden och dimman i bakgrunden. man börjar ju längta lite till skogen :)

2009-11-25 @ 07:38:18
URL: http://eling.webblogg.se/
Postat av: Sara

Visst vet du att du har ett läge för rörelse på din kamera? Fungerar bra! Dock kräver det dagsljus men verkar ju ha varit dag på bilderna =)

2009-11-25 @ 11:05:12
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0