Sammanfattning av året

Nu när man hälsat det nya året välkommet, är det väl på sin plats att sammanfatta det föregående.


2010


Guldus började året med att bli 9 månader gammal, för att avsluta det med att vara 21 månader. Vi har hunnit med en hel del detta junior/unghundsår, även om det känns som om det gått alldeles för fort. Och tänka sig, om tre månader fyller Guldklimpen 2 år. Det låter hemskt overkligt!







Spring, bus och mys

Under året har Guldklimpen hunnit leka med en hel del hundkompisar, nya som gamla. Han har träffat alla sina fem kullsyskon och diverse andra släktingar. Sen har såklart vår lilla flock (bestående av Guldus, matte och husse) omgåtts mycket, med allt från skogspromenader till kramstunder. Guldus har under året utvecklats till en riktig liten krambjörn!






Utställning

Undet året har vi varit på några utställningar. Bland annat på Malmen BK där Guldus gick i juniorklass med resultat CK och BH-2 för domare August De Wilde. Ca en månad senare var vi på Midnattsolutställningen (Int) där han gick i unghundsklass med CK och BH-R för domare Janiki Steinbock. 2011 blir året när Guldus plockar sitt första CERT, så det så! (och kanske andra, och tredje...)







Träning och tävling

Siktet var inställt på tävlingsstart i höstas, men tiden går tyvärr lite för fort ibland! Men vi jobbar vidare med träning, och startar förhoppningsvis på lydnadsplanen om ett par månader och så ut i spårskogen närmare sommaren (måste invänta MH för att få tävla i bruks). Sen hoppas jag att vi ska kunna prova lite vallning under 2011, han har sen han var valp visat gott intresse att valla både folk och hundar, vore roligt att se hur han gör vid möte med får.








Resultat

I år har vi även hunnit med röntgen och omlysning av ögon, med resultat:

HD A
ED 0/2
Öga UA (lindr crd valp)






Men viktigast av allt det här året är att...



...vi har haft skoj + njutit av livet och varandra!



Gott Nytt År!

Kommentarer
Postat av: Ulrica

Vilken fin sammanfattning av ett härligt hundår med "guldklimpen". Gott Nytt År från oss!!! Kramar

2011-01-01 @ 14:01:24
Postat av: emelie

hanna vilket härlig sumering! Jätte kul att se hur han har vuxigt och utvecklats till en go och snygg kille. Tjorven och zepp hoppas att dom snart ska få leka med sin favvo kille:D

2011-01-02 @ 19:31:24
Postat av: Mamma

Tänk att vi har haft turen att få se honom växa från en liten "knodd" till en stor och snygg GULDKLIMP. Kramar från "momo" till den goa och glada energiklimpen :-D

2011-01-05 @ 15:23:52
Postat av: Gunnel Strömberg

Vad glad jag blir som uppfödare till denna underbara Guldklimp, som har hunnit med så mycket under 2010. Han har också åkt tåg och bil till sin gamla matte hundflock i Gällivare och sovit här några nätter i ett par omgångar, husse har också fått följa med.

Hanna jag är så glad att just du fick ta hand om Guldus, våra Guldklimp. Gott Nytt År och var rädd om Er tills vi träffas igen. Kram!

2011-01-06 @ 00:31:33
URL: http://www.kenneleurotop.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0